keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Before and after

Siivouspäivään saa hyvän ja mieleisen keskeytyksen, kun saa päähänsä alkaa kuvata remontinvalmistumiskuvia ;). Eli tässäpä kuvia ennen ja jälkeen. Nämä kuvat ovat meidän makuuhuoneesta ja vanhimman pojan, eli meidän keskimmäisen lapsen huoneesta. Meillä jokainen lapsi sai itse valita värityksen omaan huoneeseensa, enkä edes yrittänyt tuputtaa heille mitään maalaisromanttista chappy chick:a.
Miksikö sitten vain kahdesta huoneesta kuvia? No, se siivousinto ei vielä ylettänyt nuorimmaisen ja vanhimman lapsen huoneeseen ;).
Tämä ensimmäinen kuva on nuorimman pojan huoneesta, ja laitoin tämän tähän koska, en ollutkaan ottanut teinipojan huoneesta ennen-kuvaa. Väritys molemmissa huoneissa tismallleen sama.
Ja tällainen siitä tuli. Seinät on maalattu kahdella eri harmaan sävyllä Tikkurilan värikartan väreillä. Vaaleampi harmaa on valkama, ja tummempi harmaa on tyrsky. Verhot puuttuu ikkunasta, koska ei ole mielikuvitus vielä riittänyt siihen, millaiset ompeleisin. Poika itse tykkää huoneesta, ja se on pääasia :).


Tässä ennen olleet vaatekaapit on kannettu varastoon, ja tehty tilaa koulu/tietokonepöydälle.

Pojan vaatteet ja vähän muutakin, säilyy nyt sitten tuossa ikeasta ostetussa lipastossa, joka on samaa sarjaa yöpöydän kanssa.

Tässä sitten kuvia meidän makuuhuoneesta. No..... se oli vaaleanpunainen :D
Tästä syvennyksestä myös lähti kaapit varastoon.
Ja tällainen siitä sitten tuli, pienen muutoksen jälkeen. Niin, ja se toinen vanha kaappi löytyy täältä :). Tähän huoneeseen maali ja tapetti on ostettu pienestä liikkeestä, ja natsattu yhteen tapetin kanssa, joten värisävy ei ole tikurilalta eikä teknokselta.
Mut hei, tässä huoneessa on sentään verhot ikkunassa :). Meillä ei oikein ompelijan kanssa menneet ajatukset yksiin verhojen alareunojen ompelun suhteen, ja olisin säästänyt senkin 25 euroa jos olisin ommellut itse. Kaikki saumathan ovat pelkkää suoraan ompelua. Nyt kun löytäisin sopivan kankaan päiväpeittoon, niin saisi sängyn siistimmän näköiseksi.


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin tällä kertaa. Lisää on luvassa ennen ja jälkeen kuvia heti kun se siivousinspis iskee uudelleen :D.

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti