torstai 14. marraskuuta 2013

Here again :)

Aika kuluu kun on mukavaa, sanotaan. Mutta täällä aika on kulunut vaikka aina ei olekaan ollut niin mukavaa. On ollut uskomatonta huomata, kuinka uuden työn opettelu on imenyt mehut "miehestä" viimeiseen pisaraan. Koti on ollut hieman rempallaan viimeisen kuukauden aikana, mutta nyt tällä viikolla on tapahtunut hieman virkistymistä :). Vaikka nuorimman lapsen kanssa ollaankin podettu jonkin sortin vatsatautia.
Olen tällä välillä kerennyt vanheta vuodella, mutta viisastumaan en päässyt.... vieläkään ;)
Tiistaina otin ja pesin kodinhoitohuoneen katosta lattiaan, ja olin huomaavinani kuivunutta saumauslaastia katonrajassa kaakeleissa ja lattianrajassa, hmmmm. Mutta nyt on puhdas ;).
Vanhat kaapitkin ovat löytäneet paikkansa kodistamme ja toisesta niistä on kuva tämän jutun mukana.
Ensilumikin kerkesi sataa ja sulaa pois, mutta en jaksanut innostua edes siitä, vaikka normaalisti olen aivan tohkeissani ensilumesta. Nyt kuitenkin odotan pysyvän lumen satamista ja jouluun valmistautumista ja joulun valmistelun aloittamista.


Olihan se roikkavalo kuitenkin hommattava :)

Paikka valolle löytyi kodinhoitohuoneesta.

Maalisuti ei ole vielä viuhunut kaapin suhteen ;)

Neulelangoille löytyi vanha työkalupakki kesän reissulla Nauvosta.

Suloinen enkeli löytyi Amalias hemiltä.


Ja pieni loppukevennys. Mieheni katseli juttuun laittamia kuviani, ja kysyi: Ai, onkos meillä tuollainen enkelipatsas. Nuorimmainen lapseni katsoi isäänsä hieman huvittuneena ja tokaisi, etkö ole huomannut, johon mieheni esitti vastakysymyksen että, missähän tämä kyseinen patsas mahtaa olla ja milloin se on hankittu. Poika osoitti patsasta pöydällä uunin vieressä jossa se on nököttänyt ostamisesta saakka. Ja patsashan on hankittu ainakin kuukausi sitten :D. Että silleen :D :D

Terkuin Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti