sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Terassin talviasustelua

Tänään on jälleen saatu lunta näille kulmille suomenmaata, pakkastakin on mittarissa -3. Viime viikollakin lunta satoi yhtenä päivänä, ja jo seuraavana päivänä suli pois. Toivottavasti nämä lumet olisivat pitempiaikaiset. Nyt en enää malttanut olla koristelematta terassia talviasuun :). Tästä alkaa myös joulun odotus.
Kun sain kuusen laitettua ja aloin viritellä valoja siihen, huomasin että eihän talossa ole ulkopuolella pistoketta, mihin voisin valot kytkeä. Hätäpäissäni jo mietin, että onko porattava seinään ranteen mentävä reikä, mistä saa valojen johdon vietyä vessaan, ja laitettua pistokkeen siellä seinään. Onneksi en kuitenkaan kerennyt alkaa toteuttaa tuumailujani, kun mieheni tuli hätiin, ja lupasi kokeilla laittaa huomenissa pistorasian ulos. Joten sitä odotellessa :).
Viikonloppuna oli myös mieheni kanssa pieni irtiotto kodista. Kävimme kuuntelemassa kotimaista piikkilankametallia ja "tuoni-iskelmää" Viikatteen tyyliin. Eikä yhtye jättänyt yleisöään kylmäksi. En muista milloinka olisin viimeksi ollut yhtä hyvällä keikalla. Parin viikon päästä pääsen poikieni kanssa nauttimaan uudesta rokkenrolli pläjäyksestä, ja silloin on vuorossa Raskasta Joulua-konsertti. Juu, rokkenrolli-naisia siis ollaan ;).
Mutta sen pitemmittä puheitta, tässäpä kuvia terassilta sisääntulon luota. Koko "komeudesta" laitoin kaksi kuvaa, kun en osannut päättää, kumman laittaisin.

Viikon ajan, tai ehkä jopa hieman pidempäänkin, levoton sieluni on haaveillut ja unelmoinut mahdottomuuksista, joista ei voi eikä saa puhua :(. Mutta minä lupaan että, jos unelmat ja haaveet saa toteuttaa jonakin kauniina päivänä, kerron siitä teillekin.

Tiina :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti