sunnuntai 4. elokuuta 2013

Pitkä huokaus



Näin lohduton näky on vastassa yläkertaan mentäessä. Tämän remontinhan piti olla läpihuutojuttu ja vain sellainen "pientä pintarempnttia" ajatus. Tilanne tällä hetkellä on se että, yhdessäkään oviaukossa ei ole ovea :D (yläkerran asukkien yksityisyys tipotiessään). Aulan lattialistojen kohtaloa en edes tiedä, missä lie.  Alakerran olohuoneessa keskellä lattiaa iiiiiiiso kasa vanhaa laminaattia, jotka jo meinasin eräänä päivänä tuikata tuleen remonttiin turhautuneena, ja kyllästyneenä. Ja nimen omaan tuossa olohuoneen lattialla meinasin sen tulen tehdä :D.  Niin, eikä pidä unohtaa uusien laminaattien kasaa, joka niin nätisti nököttää kanssa keskellä olohuoneen lattiaa.
Ystävän kanssa tänään juteltiikin siitä, miten ne vastaantulevat yllätykset todella yllättävät remontin keskellä, kun ei tunne taloa ja sen seiniä. Ja sitten kun on tällainen "perfektionisti" luonne, on kaikki tehtävä kerralla ja kunnolla, tai muuten uusiks mänt koko homma :)
Heti kun yläkerta on esittelykunnossa, vien teidät pienelle kiertomatkalle useamman kuvan kera. Ja toivottavasti se tapahtuu pian, sillä ensi viikon jälkeen pääsen 12 päivän minilomalle, ja pääsen paneutumaan yläkertaan sata lasissa :D Nyt eväitä väkertämään ja unten maille jotta jaksaa huomenna tehdä koko päivän töitä, ja kirjaimellisesti aamusta iltaan.

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti