maanantai 29. heinäkuuta 2013

Vielä on kesää jäljellä...

... pakko olla, olen nimittäin kaksi päivää hionut ulkokalusteiden kahta tuolia ja penkkiä, pöytä on nykäisemättä. Tällä vauhdilla ehkä kahden viikon päästä ovat käyttökunnossa :D. Jos olisin tiennyt, mikä homma noiden kalusteiden hiomisessa on, olisin antanut tarttua kalusteisiin ajan patinan tuomaa harmautta. Mutta se on nyt pakko viedä rojekti loppuun, kun on aloittanut ja maalikin on ostettu valmiiksi. Naapurit olivat varmaan mielissään kun sammutin hiomakoneen himpun verran ennen kymmentä illalla :D

Eilen heitin sitten talviturkin pois :D, ihan hävettää myöntää. Kun makoilin pyyhkeen päällä rannalla, oli maisema ylöspäin katsoessa oikein peri suomalainen. Koivun latvat sinistä taivasta vasten on aika upea näky, vai mitä sanotte. Ja vapaapäivän kunniaksi tuli maistettua mokkajuomaa. Ei ole tullut tälläisia drinkkejä juotua sitten kun täytin 18.

Remontti ei yläkerrassa ole edennyt suuntaan ei toiseen :(. Family guy on ajellut ympäri suomea moottoripyörän perässä, eikä ole siis kerennyt asennella lattiaa. Onneksi se oikea löytyi tänään, ja huomenna päästään taas työn touhuun. Seuraavassa postauksessa voin laittaa kuvan pärrästä. Suoraan sanottuna ärsyttää yläkerran sotku, liikkumaankin pääsee vain kaposia kulkuväyliä pitkin.
Huomenna onneksi pääsen piiiiiiitkän tauon jälkeen kampaajalle, toivottavasti onnistuu tehdä minun hiuksiin sellainen malli, jota olen katsellut.
Joten näihin kuviin ja näihin tunnelmiin tältä erää, ja tavataan taas seuraavan kerran :)
Tiina

P.S sain tänään pojat kotiin parin päivän ukkila ja mummila reissun jälkeen, ja nyt ne tuhisevat molemmat tuossa vieressä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti