maanantai 12. elokuuta 2013

HerkutteluaHerkuttelukiintiö  alkaa olla täynnä, viikon sisällä kahdet rippijuhlat ja tyttären syntymäpäiviä juhlittu. Tosin ensi viikonloppuna synttärikemut jatkuu, röyh :D. Niin ja ystäväkin piipahti tänään piristämässä päivää. Täällä kotosalla ollaan ystävien kanssa herkuteltu perinteisellä pannarilla mansikkahillon ja kermavaahdon kera. Siitä varmaan sain sen verran virtaa, että sain vanhimman pojan huoneesta seinät pohjamaalattua, ja huomenna pääsen pintamaalia sutimaan, jeeeeeee. Maalausurakan jälkeen satuin vilkaisemaan itseäni peilistä, ja kas kummaa, etuhiuksiin oli ilmestynyt muutama valkea raita, hmmm, ei minulla ollu kampaajalla käyntiä :D. Ja tottakai jo perinteiseksi muodostunut navan maalaus tuli suoritettua myös, ja käsivarret melkein kainaloihin asti valkeita maalipisteitä täynnä. No joo, onnistuin maalaamaan myös etureidet vaikka oli farkut jalassa :D
Lasten kanssa jalkauduttiin koulun jälkeen paikalliseen prismaan, josta mukaan lähti höyrysilitysrauta, entinen hävisi jotenkin mystisesti muutossa ;) ja family guy:lle uretaania. Pojille oli ostoslistalla myös polkupyöriin lukot. Jotenkin nyt nolona katselen ottamiani kuvia kahvipöydästä, jossa on ryppyiset liinat, ups.
Täällä meilläpäin alkoi tänään koulut, ja meidän kolme koululaista aloitti kaikki uudessa koulussa. Jännä oli nähdä miten jokainen lapsukainen jännitti eritavalla koulun alkamista, ja ensimmäistä koulupäivää. Ensimmäisestä koulupäivästä kuitenkin selvittiin, ja huomenna on jo helpompi aloitella uutta päivää.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille
Tiina

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti