keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kome valittu...

Tässä päivänä eräänä piti kipaista käydä maalikaupassa keräilemässä kasa värilastuja family gun vihjaistessa että, alkaa hänellä aika käydä pitkäksi kun ei ole tekemistä. No ei tarvinnut minua montaa kertaa käskeä :D, ja tällaista sain saaliiksi. Neljä väriä on kolmeen huoneeseen valittu, ja yksi tai kaksi väriä pitäisi vielä valita. Yläkerran makkareitten remontti on nyt sitten polkaistu tänään käyntiin, ja ensimmäisen huoneen seinistä on kertaalleen kitattu isoimmat kolot piiloon, huomenna illalla pohjamaali ja perjantaina pintamaali.

Tässä näätte ennen-kuvan huoneesta joka on nyt remontin alla. Joo, seinät on siniset, yök, ei yhtään minun  makuun. Jos katsotte oikein tarkkaan kuvaa vasemmasta reunasta, jossa on musta tuoli, näätte miten hyvin on edellisen asukin undulaatille maistunut kattolista ja kyproc-levy, namii :D. Liekkö ollu tipu raskaan vai mikä on ollut seinän järsimisen syynä :D

Viimeksi kerroin myös odottavani kirjettä postista. Kirje tuli perille, ja pakko näyttää mitä se sisälsi. Sisustustarroja sateenkaarentaa-puodista. Toi viulua soittava hiiri on niin hellyttävä. Eilen ajeltiin siskotytön kanssa shoppailemassa naapurikaupungissa, ja kierreltiin myös kirppareita. Ajelut ei menneet ihan niin kuin strömsöössä, tuli nimittäin ajettua kirjaimellisesti harhaan, ja 30 kilsan mutkan kautta takaisin kotiin :D. Ja meillä oli sentään navigaattori käytössä :D :D :D. Family guy soitteli perään kahdeksan jälkeen illalla että, tietääkö emännät paljonko kello on. No joo, tottakai tiedettiin, saman verran kuin edellisenäkin iltana siihen aikaan :D. Juu myönnetään, meni vähän pitkäksi kotiin tulo, mutta hauskaa oli.
Tällaista täältä tällä kertaa. Toivottavasti ilmat vielä lämpenee tänä kesänä, eikä tartteis vielä villatakkia kaivaa päälle pysyvästi.
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti