keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Sisällä

Ihan ensimmäiseksi tahdon toivottaa tervetulleeksi kaikki blogini lukija ja seuraajat, kiva että olette löytäneet minut.

Viimeistä vapaata viedään tällä lomalaisella, ja huomenissa arki koittaa kun auto starttaa kohti työmaata heti kuuden jälkeen. Loma meni........ no, liian nopeasti. Tänään täällä meilläpäin on ollut sateisen harmaata, liekkö siitä johtuvaa sitten tämä kauhia väsymys koko päivän.
Viikko on vierähtänyt järjestellessä ja juhliessa keskimmäisen lapsukaisen syntymäpäiviä, ja jopa pienesti sisustaessa :) Vessan yläkaapit saivat uudet nupit, ja kodinhoitohuoneen oveen liimasin kaksipuoleisella teipillä laundry-kyltin. Toivottavasti perhe tajuaa vihjeen ;D. Lattialla oleva matto odottaa heivaamista takavasemmalle HETI, kun löydän sopivan uuden maton tilalle. On aika tehokas kissan karvan kerääjä tuo matto. Laitoin myös pari kuvaa meidän keittiöstä. On hieman alastoman oloinen vielä toi keittiö ilman sopivaa keittiö-rekvisiittaa. Postista odottelen kirjelähetystä saapuvaksi, siitä lisää heti kun se tulee ja saan kirjeen sisällön omille paikoilleen ;)Kaivelin muuttolaatikoista tikkurilan ja teknoksen värikartat esiin suunnitellessani yhdessä lapsukaisten kanssa heidän huoneidensa uudet seinän värit. Ihmeen nopeasti löytyi värit :) ja onneksi neutraalimmat kuin nykyiset värit. Heissuli vei seuraavaan kertaan.
Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti