maanantai 3. marraskuuta 2014

Projekti alkakoon :)

Hei vain jälleen hyvät lukijat :). Viime postauksessani kerroin puuhelmistä, ja niiden metsästyksestä. No, nyt puuhelmet on saatu haalittua kasaan, ja kyllähän niitä jonkin verran tulikin ostettua projektia varten. Polkupyörän pinnavanteenkin sain oikean kokoisen, vaikka alkuun näytti siltä että se jää saamatta. Kiitos siitä kuuluu ystävälleni ja hänen miehelleen :). Kyllä täytyy nostaa hattua ystäväni miehelle, sekä myös omalle, että jaksavat sivusta seurata näitä meidän touhotuksia, ja kotkotuksia enempiä hermoilematta :D.
Tänään siis aloittelen projektiani puuhelmien värjäyksellä. Katsotaan millaisella tekniikalla, vai onko tekniikkaa ollenkaan :D. Otin pari kuvaa jo kasassa olevista osasista, mitä tähän työhön tarvitsen. Näistä kuvista puuttuu vielä pari osaa, toinen niistä on vanhan mallinen sokerikko (on vielä ostamatta), ja toinen osa jota en vielä paljasta, ennenkuin aivan viime metreillä. Ai niin, ja prismat puuttuvat vielä myös.
Huomenna sitten kerron kuvien kera, miten puuhelmet sai värin pintaansa, vai saivatko mitenkään ;). Siihen asti, näihin kuviin ja tunnelmiin.

 Kaikissa pusseissa on siis erikokoisia puuhelmiä
Kuvan laatu on nyt hieman kehnonlainen, räpsäisin pikapikaa kuvat puhelimella, ilman turhaa kohdistamista.

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti