lauantai 29. marraskuuta 2014

Ensimmäiseen adventtiin valmistautumista

Tänään on rehellisesti sanottuna ollut ns. "kalsaripäivä" :), eilinen meni sen verran lennokkaasti. Aamupäivä meni siskon kanssa kaupungilla hummaillessa, ja herkutellessa. Käytiin kahvila Houkutuksessa juomassa glögit ja syömässä, hyi, niin kauhean makuiset suklaiset kakkupalaset ;)

Pöytään istumisen jälkeen mietittiin hymyssä suin että, olikohan ihan taktinen valinta valita juuri tämä pöytä :D. Ainakin mitä tulee tuohon arvonta-laatikkoon ;).

Hellyttävän suloiset eläinhahmot kertoi kahvilan työntekijöille, mihin pöytään tuoda meille glögit :)

Eilen illalla sitten oli vuorossa pikkujoulut ehkä parhaimpien työkavereiden kanssa koskaan. Ja siksi tänään onkin ollut se "kalsaripäivä". Sain itsestäni kuitenkin sen verran irti että, näpertelin pikaisesti elämäni ensimmäisen adventtikynttelikön. Vanha terriini, siihen sammalta, ja neljä kynttilää. Juuttinarulla sidoin kynttilöihin kiinni noi lasiset numerot. Noi numerot ostin viime joulun jälkeen alesta Quriosa-verkkokaupasta.
 

Pöydälle kotiutin kauppareissulta uusimman Jeanne d`Arc Living-joululehden.

 Talo-lyhdyn siirsin eteisen lipaston päältä olohuoneen puolelle.

Ja tällaisen köyhäinmiehenhopeisen tuikkukippoparin ostin perfect home-kutsuilta. Tässä kohtaa on ihan pakko tunnustautua tuikkukippo-hemmoksi. Aina kun nään jonkin juuri meille sopivan tuikkukipon, lähtee se saman tien mukaan :).

Eteisen kaapin päälle kaivoin kaapin kätköistä hurricane-lyhdyn ja siihen valkoisia koristekiviä, ja kynttilä. Tuon kynttilän ostin myös perfect home-kutsuilta, ja uskokaa tai älkää, mutta se on paristoilla toimiva. Sen pinta tuntuu aivan kuin oikean steariinikynttilän pinta, ja liekkikin lepattaa kuin aito tuli.

Nyt on kuitenkin laitettava kone kiinni, ja simmut myös, sillä huomenna on tiedossa pitkä työpäivä. Joten hyvää yötä :)

Tiina
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti