tiistai 7. tammikuuta 2014

Uudella innolla uuteen vuoteen

Vuosi on vaihtunut, ja luntakin on saatu sen verran että maa on valkoinen. Liekkö siitä johtuvaa vai mistä, mutta sain eilen illalla ihan kauhean energiapläjäyksen :). Siinä sitten olohuone muuttui maalaamoksi ja tylsä punainen kansio sai ylleen uudet kuoret.
Vanha ikkunapoka oli ennen vihreä joka sai nyt valkoisen maalipinnan, samoin kesällä kirpparilta ostamani taulu koki muodon muutoksen. Kuva läks ja valkoinen maalipensseli viuhui :). Se mitä kehykset saa täytettä, jääköön vielä kertomatta :). Kansio saa toimia "inspiraatiokansiona" jonne sujauttelen inspiroivia kuvia siivittämään sisustusvimmaa :D.
Uusi vuosi vaihtui töiden parissa, ja heti seuraavana viikonloppuna juhlittiin junnun 9-vuotis syntymäpäiviä. Sanonta: kun väki vähenee pidot sen kuin paranee, piti paikkansa sinä iltana. Junnun pari kummia olivat viimeisiä vieraita lapsineen, ja nauru raikoi. Kahvikakusta löytyi yllätyksenä taikinanuolijan palanen :D :D :D, luulimme sitä ensin kananmunan kuoreksi. Joo, ei pitäisi koskaan leipoa yövuorojen jälkeen. Pääasia että hauskaa oli ja tarjottavat maistuivat.
Hei, ja oikein ihanaa Uutta Vuotta kaikille lukijoilleni!





Terveisin Tiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti