maanantai 27. tammikuuta 2014

Hymyillyttää

Tänään on jotenkin hyvä fiilis :). Tiedän että tulevaisuudessa tulee tapahtumaan isoja asioita, jotka kohdataan yhdessä koko perhe. Aikaa siihen toki vielä menee, ehkä syksyllä voin puhua siitä hieman enemmän :). Ehkä kaikesta tästä hyvästä olosta ja iloisesta mielestä johtuen, sain itseäni niskasta kiinni ja siivoilin kotia. Siinäpä se näiden vapaiden hyvä työ onkin sitten tehty :D.
Sitten nappasinkin jo kameran kauniisiin "pikku"kätösiini ja räpsäisin kuvat vanhimman ja nuoremman lapsen huoneista, eli nyt tulee sitten heidän remontin "jälkeen"-kuvat huoneistansa. Minusta on kiva (vaikka välillä suunnattomasti ärsyttääkin) että lasten huoneet ovat hieman vinksin vonksin ja sekaisinkin. Se kuuluu elämään, ja ovat myös samalla huoneen käyttäjänsä näköiset :).
Ja koska olen valinnut itselleni ammatin, johon kuuluu "luontaisetuna" yövuorot, on ihan kauheaa välillä kärvistellä yövuorojen jälkeisessä makeanhimossa. Eilen illalla sitten päätin tehdä asialle jotain ja keittelinkin perheelle chili-chokolatea, joka maistuikin kaikille yllättävän hyvin. Ja lähti muuten makeannälkäkin, huh huh :).
Hiomakonekin on ollut muutaman päivän käyttämättä, mutta tänään ajattelin sen taas käynnistellä ja aloittaa seuraavaa tuunaus-urakkaa entisen saatuani valmiiksi. Tuunauksen alla oli olohuoneessa oleva lasiovellinen kaappi. Ja se kaappihan oli ennen tumman ruskea.

Tämän huoneen omistaja tykkää eläimistä, ja varsinkin hevosista sekä sinisen eri sävyistä. Hän on ehdoton luonnonlapsi, ja odottaa koulupöytäänsä uutta väriä ;)


Tämän huoneen omistaja harrastaa jalkapalloa ja on mieleltään "keikari" ja meidän perheen ilopilleri. Vihaisten lintujen kanssa nukuttaa hyvin. Vihreän eri sävyt ja musta ovat in :)
 Iloisin terveisin Tiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti