perjantai 27. joulukuuta 2013

Ohi on....

Joulu on vietetty, ja nyt on hyvä aloitella taas arkea. Ei oikein joulu tuntunut joululta sen vähälumisuuden vuoksi, nytkin sataa vettä, eikä lumesta ole enää mitään tietoa, plääh. Iltapäivällä mietinkin, jokohan nakkaisin kuusesta koristeet kaapin perukoille, ja sillä kuusella sitten lämmittelisin uunin ;) mutta niin se vaan vielä nököttää kuusi paikoillaan.
Aamulla hyvissä ajoin ajelimme alennusmyynteihin tyttären ja siskon kanssa, missä ei todellakaan tarvinnut olla yksin ;). Ikeasta lähti mukaan tyynynpäällinen ja kaksi "päiväpeittoa" mallia Indira, mustana ja valkoisena. Tyynynpäällinenkin on musta-valkoinen. Mikään näistä ostoksistahan ei ollut alessa :D. Vaikka omassa pienessä päässäni olenkin ajatellut koko syksyn että, meille ei tule mustaa sisustukseen, hah hah :D.
Mustan peiton laitoin rautasohvaan, joka on nykyisessä vierashuoneessamme, ja uusi tyynynpäällinen sai myös tyynyn sisällensä ja pääsi sekin sohvalle. Tyynyjä kun vain saa lisää sohvalle, niin hyvä tulee. Niin ja maton lattialle.
Kirjastosta lainasin sisustuskirjoja, joita on tullut katseltua pitkin joulua ja ammennettua ideoita omaan kotiin. Ja ne ideathan ovat vain enää toteutusta vaille valmiita ;).Ups, alimmaiset kuvat ovat vähän "vinossa", enkä saa niitä kääntymään oikein päin. Tulee hyvää niska-jumppaa ;)

Terkuin Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti