tiistai 18. kesäkuuta 2013

Reissu tehty

Kuten edellisessä postauksessani mainitsinkin ystäväni kanssa tehtävästä pienestä reissusta sisustuksen merkeissä. No, reissu on nyt tehty kirpputori tunnelmissa. Perjantaiaamuna hyppäsimme autoon ja kurvasimme sen nimisen pienen sisustuspuodin eteen, kun shop romantico. Puodilla on myös oma nettikauppa, jonne pääset kurkistamaan alla olevan osoitteen kautta.

http://www.shop-romantico.com/

Puodilla oli kirpputorimyyjäiset, ja mukaan tarttui niin vanhaa kuin uuttakin. Vanhat ovet ja naulakot ovat ihania, ja tuo isoin naulakko odottaa nyt omalle paikalleen pääsemistä täällä meillä. Tosin meinasi käydä niin että naulakko olisikin päätynyt jonnekin muualle, niin moni muukin kävi sitä katselemassa ja suunnittellemassa, mihin sen laittaisivat. Paniikissa katseltiin viereisestä kahvilasta ystävän kanssa, lähteekö naulakko vai ei. Äkkiä pullat kitusiin ja ei kun kassan kautta naulakko kainalossa autolle ;D.
Ystäväni sai väsytystaktiikalla itselleen kasan pohjimmaisena näkyvän vanhan oven. Puoli vuotta hän jaksoi kysyä, onko ovi kenties myytävänä, ja ding dong, ding dong, nyt se sitten oli :D. Eihän siinä auttanut muu kuin, tyhjentää ovi kaikesta rekvisiitasta, ja kantaa kyytiin :D.


Puodilla oli myös alennusmyynti, siksi raskinkin ostaa tuikuille tarkoitetun talon. Vanhaa aikaa henkivät kortit ovat heikkouteni, niitä voisin ostaa vaikka kuinka paljon.


Ja jotta tekeminen ei loppuisi kesken, vinkkasin family guy:lle että toi eteisen ovi aukee vähän väärään suuntaan. Vinkkauksesta puoli tuntia, ja karmit oli irti ja nyt ovi aukeaa oikeaan suuntaan sisälle päin. Aikaisemmin se aukesi suoraan pieneen eteiseen, tehden siitä ahtaan, mutta nyt eteinen on suorastaan avara :) Kissaherrakin kävi ihmettelemässä sekamelskaa.
Nyt ollaan nuorimmaisen kanssa sitten kahdestaan kotona, kaksi vanhinta lasta ovat kavereidensa luona, ja family guy lähti maalle oman projektinsa pariin. Kaikki kolme tulevat kotiin vasta huomenna, joten katsotaan mitä nuorimmaisen kanssa keksitään, vai löhötäänkö vain sohvalla. Ulkonakin on kylmä, hyvä että ei tarttee toppatakkia kaivella kaapista.
Joka tapauksessa, hyvää juhannuksen alus viikkoa kaikille lukijoilleni ja blokini seuraajille. Niin, ja olisi kiva jos vinkkaisitte mikäli linkki sistuspuotiin ei aukea.
Tiina

1 kommentti:

  1. Ihania aarteita. Ihan fiiliksissä reissusta vieläkin :),josta osasyy mukavan matkaseuran.

    VastaaPoista