keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Jalat alle...

Puoitoista viikkoa on elelty ja asusteltu uudessa kodissa, ja siivouksenkin sain vihdoin ja viimein tehtyä. Siivouksen yhteydessä meidän makkarissa vaihtui järjestys, yllätys yllätys :D. Omasta mielestäni on nyt parempi kuin edellisissä kuvissa. Sänky sai jalat alleen, päätyyn omalle paikalleen toin Tanskasta ostamani puisen penkin (ihana), ja lattialle laitoin mummoni tekemän maton. Family guy sai omalle puolelleen yöpöydäksi rouhean vanhan perunalaatikon, ja itselleni laitoin hieman naisellisemman valkoisen pöydän.



Terassiakin somistelin aikani kuluksi, kukkaset löysin omalta pihalta. Yhdessä kuvassa näkyy vanha ovi, joka oli entisessä kodissa olohuoneen pöytänä, mutta nyt se pääsi ulos somistamaan sisääntuloa omalla kauniilla karheudellaan. Turkoosi ja harmaa on aika hyvä väriyhdistelmä :) Vai mitä olette mieltä? 



Töissä on ollut tapahtumarikas viikko, yksi merkittävä tapahtuma on se että, on varmistunut siirtymiseni syksyllä toiseen työyksikköön talon sisällä, ja odotettavissa on suuuuuuuuuria haasteita. Näin jälkeen päin kun ajattelen asiaa, täytyy vain todeta että, tyhmästä päästä kärsii koko meikäläisen kroppa, hah hah haa. Sitä sain mitä tilasin ;). Lisää asiasta sitten syksyllä. Nyt kun jaksan käydä kaksi työvuoroa tekemässä, sitten kirmaa tämä tytsy kesälomalle ja laitumille.
Niin, ja perjantaina starttaa kahden naisen karavaani sisustuksen pariin "antiikkimessuille/markkinoille", vai mitkä ne nyt oli. Otan kamerani mukaan reissulle, ja tunnelmia saatte reissusta seuraavassa postauksessani.
Aurinkoista ja tuulista kesäpäivää kaikille.
Tiina

1 kommentti:

  1. Hyvältä näyttää. :-)
    Makkarikin jo paljon kotoisamman näköinen... näyttäisi olevan feng shuit kohdallaan. ;-)
    Vanha ovikin löysi paikkansa.
    T: pikkusisko

    VastaaPoista