tiistai 4. kesäkuuta 2013

Hyvästi ja tervetuloa


Kesäkuun 1. päivä oli aika pakata muuttoauto ja hyvästellä vanha kotimme, ja suunnata kohti uutta kotiamme. Ennen poislähtöä, hyvästelin itsekseni entisen kotimme, ja samalla nappasin muutaman kuvan muistoksi mm. pihakoivusta ja keittiön ikkunasta. Tuntemukset oli hieman ristiriitaiset, olimmehan omin pienin kätösimme rakentaneet kotimme yhdessä family guy:n kanssa seitsemän vuotta sitten. Ja kuten kuvista näkee, hellettä ja auringon paitetta riitti muuttopäivänä.
Toisena iltana uudessä kodissamme avasimme pullot kuohuvaa uudelle kodille, yksi pullo lapsille, ja yksi pullo minulle ja family guy:lle. Lapsille kuohuva maistui paremmin kuin aikuisille :).
Tässä on myös näkymää ruokailutilasta, ja makuuhuoneesta, ja kuten kuvista voi päätellä, asumme nyt hirsitalossa ( yksi toteunut unelma lisää :)). Ruokailutilan kuvaa katsoessani, huomaan huokailevani ja pyöritteleväni päätä ;), on taas tiedossa tuunausta ja ihan reippaasti, kaapin ja ruokailuryhmän väri vaihtuu heti kun mahdollista, mutta ensin on pakolliset  siivoukset ja tavaroiden järjestelyt tehtävä loppuun.

Joten tervetuloa vielä kerran kaikki blogini seuraajat/kävijät seuraamaan ja kommentoimaan sisustusratkaisujani unelmakodissamme.

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti