torstai 11. kesäkuuta 2015

Sokkiherätys kesään

Tänään ajellessani töistä kotiin, sain kunnon "sokkiherätyksen" kesään. Missä välissä puihin on kasvanut kunnon lehdet, oliko ne edes hiirenkorvilla; mitä, joko voikukat on kukkineet, ja mihin on hävinnyt se jokakeväinen ja alkukesän vaalea vihreys ja vehreys. Tää täti on kyllä mennyt niin laput silmillä nyt viimeiset kaksi kuukautta, että ei ole tosikaan. Vaikka olen katsonut telkusta huvilaa & huussia, ja pientä mökkiremonttia, ja Suomen kauneinta pihaa, niin ei vain ole tapahtunut mitään reaktiota :). Mutta mitäpä muuta voi odottakaan tällaisella työtahdilla, kun kotona ei kerkeä välillä käydä kuin kääntymässä, ja junioria kuskaillessa jalpapallon parissa. Onneksi kesäloma on kuitenkin jo melkein nurkan takana, puolitoista viikkoa ja sitten saa rentoutua.
Niinpä sitten kotiin päästyäni, päiväkahvien jälkeen käänsin auton keulan kohti paikallista Agrimarkettia, ja melkein pääsi mopo karkaamaan käsistä :D


Yleensä minä en mene viimeisten virtausten mukana, vaan teen niin kuin itsestä parhaalle tuntuu. Mutta, tänä kesänä menen puutarhassa vallitsevan muodin mukana, sillä yhtenä trendivärinähän tänä kesänä on ainakin vaaleanpunainen. Niimpä ostoskärryyn lähti mukaan vaaleanpunaisia petunioita, ja yksi vaaleanpunainen kiinan pioni. Pioni on yksi minun suosikkiperenna, aivan listan kärkipäässä :)
 
 Ja löytyipä hyllystä myös morsiusleinikki :)
 
Vanhan valurautapadan pyörittelin kuistille autotallin takaa.
Ja oi miten suloinen vaaleanpunainen kaunokainen <3
Kukkaset pääsi jo pataan, mutta pikkuisen jäi vielä kesken, ja huomenna jatkuu, sillä piti junioria hakea harkoista kotiin.

Ja nyt
Tervetuloa Kesä!

-Tiina-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti