perjantai 10. huhtikuuta 2015

Tuulikaapin facelift :)

Hei vaan jälleen :). Hiomakone on taasen "laulunsa laulanut", ja maalipensseli sekä tela sutimisensa sutineet. Niinhän siinä kävi että, tuulikaappi sai hieman freesimmän ilmeen. Nyt tulee ennen ja jälkeen kuvia :D


 Lähtötilannehan oli siis tällainen, varmaan aika tuttu juttu monelle ;) kauhea kenkien, takkien, hattujen ja hanskojen suloinen sekamelska :D. Näissä kuvissa näyttää suurin osa kengistä olevan kenkähyllyillä, kun normaalisti ne ovat pitkin lattiaa ovelta ovelle.


 Kaapithan lähti ensimmäisenä. Kun katsotaan sisältä tuulikaappiin, vasemmalla puolen oli peililiukuovelliset kaapit(ylempi kuva) ja oikealla puolen se naulakon sekamelska. Ja tässä vaiheessa myös se hiomakone lauloi ja imuri huusi :D

 Tässä seinät ovat sitten saaneet jo hieman väriä pintaansa ensimmäisen lakkakerroksen verran. Maalasin ne kuultovalkealla panelilakalla. Kahteen kertaan piti sutia, niin sai tasaisemman pinnan.

 Ja tässä huutaa sitten remppamusiikki :D ja liukuovelliset kaapit tuli takaisin omalle paikalleen. Kynnyslistat maalasin valkoisella betolux-maalilla ja lattian pesin auton moottoreille tarkoitetulla pesuaineella, ja kyllä muuten lika lähti. Laatat näyttää kuin uusilta ja saumat valkoisilta :)


 Tällaiselta sitten näyttää uudistettu tuulikaappi. Kapea kaappi lähti lopullisesti varastoon, naulakko siirtyi keskemmälle seinää ja yläkerran aulasta kannoin alunperin tv:lle tehdyn tason, istuimeksi. Alatasolla on hyvä säilyttää muutamaa kenkäparia, ja vaikka jalkapalloa :). Ja koska se kapea kaappi puuttuu nyt kokonaan, tuntuu tuulikaappi heti isommalta.

Ok, myönnän, kyllä se sekamelska silti välillä on, mutta ei ehkä ihan niin usein kun aiemmin. Liekö syy sitten vähäinen naulakko- ja kenkätelinetilanne vai meikäläisen tasainen jupina siitä, että ne takit ja kengät voi laittaa sinne liukuovien taakse ;D.

Hmm, mitähän seuraavaksi faceliftais ;)

Ihanaa huhtikuun jatkoa kaikille ja palaillaan taasen

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti