keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Kirpparilöytöjä ja puutarhaunelmia

Tätä kesää ei olla kunnolla keretty laittaa pakettiin, kun jo alan unelmoida ensi keväästä ja kesästä. Unelmissa siintää pienempi talo (mielellään vanha) ja hieman suurempi piha ja siinä puutarha. Tosin näillä leveysasteilla on todella vaikeaa löytää vanhaa taloa, joten on tyydyttävä hieman uudempaan. Mutta vanhempaan kuin nykyinen, toivottavasti. Olipas se monimutkaisesti selitetty :D.
Puutarhan osalta unelmissa siintään cottage cardenin tyylinen ruusu-ja pioni tarha. Alkukesästä satuin kerrankin tv:n ääreen oikeaan aikaan. Ylen kanavalla tuli englantilainen puutarha-ohjelma, jossa esiteltiin kyseisenlainen puutarha. Ja voi kun se oli kaunis, kutsuva ja satumainen. Keräsinkin muutamia kuvia pioneista ja englantilaisista ruusuista pinterestistä. Seuraavat kuvat puhukoot puolestaan minun unelmastani :)
Ja sitten niihin kirpparilöytöihin. Naapuri piti pihakirppistä jonne en päässyt juuri sinä päivänä kun se oli, joten käväisin sitten jälkikäteen katsastamassa myymättä jääneet tavarata. Ja oi mikä ihanuus sieltä löytyi, vanha peitto. Peitto on kuulunut alun pitäen naapurin rouvan vanhemmille, ja minun onnekseni hän oli valmis luopumaan siitä. Kysyin tosin monen monituista kertaa onko hän aivan varma siitä, haluaako myydä. Ja halusihan hän :). Kivasti piristää tuollainen vaalean sininen väri (vai lieko turkkoosi) muuten niin vaaleaa sisustusta.


Tämän toisen löydön tein kylällämme olevalta kirpparilta. Tällaisen teollisen valaisimen, miehen mielestä karsinavalo, heh heh. Oli mikä oli, mutta minun mielestä hieno. Pienen pesuoperaation jälkeen kaiken lian ja kökön alta kuoriutui kelpo toimiva vehje, valokin palaa. Siis aivan kirjaimellisesti se oli aivan sen itsensä peitossa . Sähköjohdostakin paljastui kirjaimia, jotka muodostivat sanan nokia :D. Onneksi sentään rautaosat ovat ruosteessa ;).


Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti