torstai 28. elokuuta 2014

Kun inspiraatio iskee....

...silloin siihen on tartuttava heti ja nopeasti, muuten käy huonosti :). Alkuilta meni juniorin jalisharkoissa kentän reunalla hytistessä kun en osannut laittaa itselleni tarpeeksi lämmintä vaatetta päälle. Junnuillehan ei tule kylmä kentällä juostessa. Sitä ei vielä tahdo mieltää että, syksy on pikku hiljaa hiipimässä ja selättämässä kesän.
Kotiin tultuani sain inspiraation yläkerran aulan päivittämiseen. Jollakin laillahan se oli saatava itsensä lämpimäksi ;). Aulassa oleva punaine sohva sai luvan väistyä rautaisen sohvasängyn tieltä. Jotenkin on jo pidemmän aikaa tuntunut siltä että, nyt on punaisen värin aika meillä niin ohi sisustuksessa kuin voi olla. Ja täytyy taas jälleen kerran todeta, miten valkoinen väri raikastaa sisustusta. Punaisesta sohvasta otin talteen irtotyynyt, ja seuraavilla vapailla ompelukone surisee niille uudet päälliset :). Tuolin kohtalo on vielä auki, siksipä se saa vielä jäädä.


Iltakin on näköjään hämärtymässä kaiken tohinan keskellä.Seuraava maalausurakkakin on jo valmiina, tuo tv-taso
Toukokuun alussa meille tuli tällainen pieni suloinen kissa-herra, Pate. Ylemmässä kuvassa kissa-herra on hieman yli kolmen kuukauden ikäinen, ja alimmassa kuvassa herralla ikää seitsemän kuukautta. Ulkomuoto on vähän muuttunut :). Heh, ja minä kun luulin että koiranpennut on sellaisia jotka pureskelevat kaiken mitä vain saavat lähellekin hampaitaan. Ehei, Pate-herra terottaa hampaitaan, ja kynsiään melkein kaikkeen mikä liikkuu, myös emännän varpaisiin :D. Tällaista täällä tällä kertaa :)
 


Sateisin yerveisin Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti