torstai 2. toukokuuta 2013

Tuolit

Vappu vierähti koleassa ja tuulisessa säässä, ja näyttää siltä että samanlaisena se myös jatkuu. Aamulla tosin aurinko pääsi pilkahtelemaan pilvien takaa, ja oli hetken aikaa jopa melko lämmin.
Tuolitkin joista puhuin edellisessä postauksessa, ovat nyt kotoutuneet meidän olohuoneeseen, ja juu, kyllähän ne vaatii "hieman tuunausta". Toivottavasti pääsen tuolien kimppuun mahdollisimman pian, löydettyäni ensin sopivan kankaan uudeksi päälliseksi.

Onhan ne keltaiset :D
Voisin hieman kertoa omasta sisutusmieltymyksestäni, joka aika ajoin herättää hilpeyttä perheemme muissa jäsenissä. Tykkään ranskalaisista, tanskalaisista ja suomalaisista vanhoista huonekauista, ja romuromantiikasta. Nuorin lapsistani onkin sanonut että, tuon sisustukseen ruosteista rautaromua :), johon perheemme family guy tuumasi hymyssä suin että, raudassa ei ole koskaan raha hukassa ;D.
Kaupassa käydessäni käteeni tattuikin uusin Jeanne d'Arc Living-lehti, joka on tuttuun tapaansa täynnä mitä ihanimpia kuvia, ja kiinnostavia juttuja. Lehdessä on juttu tuunatuista vanhoista asuntovaunuista, ja niimpä itsekin aloin miettiä että, hmmmm.... miltähän meidän oma asuntovaunumme näyttäisikään vaikka lehmäkuosiin tuunattuna, sekä höystettynä sillä "ruosteisella romulla" :). Hmmm, ehdottaisinkohan family guy:lle ;)






Tiina

2 kommenttia:

  1. Onnee uusille tuoleille:).Nyt vaan metsästämään sopivaa verhoilukangasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Päivi, se voi kestää jonkin tovin se kankaan metsästys :)

    VastaaPoista