lauantai 12. syyskuuta 2015

Pientä kivaa keittiöön :)

Olen jo pidemmän aikaa katsellut meidän keittiötä sillä silmällä että, nyt tartteis tehdä jotain, ei jaksa tuijottaa samaa verhokappaa enää yhtään :). Vaikka ei siinä verhokapassa mitään vikaa ole... mutta silti...
Niinpä päätin ryhtyä tuumasta toimeen, ja nakitin ihan ensimmäiseksi miehen ruuvaamaan pari ruuvia pois, ja pari uutta ruuvia toiseen paikkaan entisten tilalle :D, ja näinhän se homma lähti etenemään.
Ruotsin reissulta vuosi sitten ostamani vanha ikkunafriisi sai arvoisensa paikan keittiön ikkunassa, se on kuin suoraan siihen tehty, mittojen osalta natsasi just eikä melkein. Samalla sai verhokappa, ja verhotanko lähteä.
 Ja kyllähän se ikkunan ilme hieman muuttui :)

Samalla myös mikron alapuolelta lähti iso "leipäkaappi" tai mikä ikinä liekään.
 Tässä kuvassa "leipäkaappi" vielä paikoillaan (vanha kuva), ja kukat kuolleet jo aikoja sitten :D
 Ja tässä siis kuva muutoksen jälkeen. Vielä on ikkunan edusta hieman tyhjän näköinen, mutta pari juttua on jo mielessä, millä saan "lisätäytettä" :)
 Löysin myös kaapin perukoilta tällaisen lyhdyn, josta lasi hajosi ihan omasta toimesta. Olin jo valmis nakkaamaan lyhdyn takavasemmalle metallin keräykseen, kunnes päässäni syttyi lamppu;), minä askartelen siitä toisenlaisen lyhdyn.
 Ja ei kun kanaverkosta leikkaamaan sopivan kokoista palasta, ja asettelemaan se lyhdyn kehikon ympärille :)
 Ja voila´, näin sain rähjäisen lyhdyn :D
 Tänään on syysaurinko hellinyt, niinpä päiväkahvi ja välipala oli pakko nauttia ulkona terassilla. Kattaus ei nyt sattunut ihan viimeisen päälle, mutta ei se mitään :)

Aurinkoisin ja lämpimin terveisin
Tiina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti