torstai 19. helmikuuta 2015

Unelmointia kattokruunun loisteessa

Kevättä kohti mentäessä unelmissa ja haaveissa siintää uusi keittiö. Vaikka valon määrä onkin lisääntynyt ja päivälle tullut lisää pituutta, tarvitsee illalla kuitenkin vielä sytytellä sisälle valoja. Joskus aikaisemmissa teksteissäni lupailinkin kuvia valmiista kattokruunusta, ja tässä niitä nyt tulee (kuvat on otettu puhelimella, niin siksi ulkokuvat huonoja). Omasta valaisimestani ei tullut aivan samanlainen kuin mallista, josta inspiraationi otin. Alkuperäisessä valaisimessa oli ripustettu kolme helminauhaa kiertämään valaisimen alaosaa, mutta minä tykkään enemmän kun niitä helminauhoja ei ole. Ripustelin sitten puuhelmiä tyhjiin kohtiin, ja niihin sitten vuoroin prismoja ja vuoroin pieniä lasihelmiä. Ohjeen valaisimeen sain ystävältäni lainaamasta kirjasta nimeltään, Modernt Lantliv.


Uppista keikkaa, on jäänyt johto vähän valloilleen :)


Näissä ulkoa otetuissa kuvissa ei valaisin pääse oikeuksiin kuvien suttuisuuden takia, mutta antaa kuitenkin jonkinlaisen kuvan, miltä se näyttää ulkoa katsottuna :)
 

Ja sitten siihen keittiön unelmointiin (johon ei nyt ole kuitenkaan varaa). Nykyinen keittiö ei ole ihan sitä, mitä keittiöltä vaadin, niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisestikin. Nykyinen keittiö on suunniteltu pitkille ihmisille, eikä tällaiselle tapille, kuin minä :D. Eikä keittiössä ole juuri lainkaan maalaistunnelmaa. No joo, sen maalaistunnelmanhan saa myös kaikilla pienillä asioilla luotua. Mutta kun on tällainen perfektionisti luonne, niin kaiken pitäisi sitten olla, just eikä melkein ;)
Jos minä joskus saan uuden keittiön, tulee sinne ehdottomasti smegin kodinkoneet, valkoisina. Ne ovat vaan niin ihgut, ja niin ihanan retrot. Kattokaa nyt vaikka tuota kuvaa tuossa alla, aaawwwww, eiks ne ookin söpöt, varsinkin toi uuni :D :).

Muotoilun pehmeyttä :), tämän voisin ottaa ehkä jopa tämän värisenä

Tässä pyykkikoneessa herätti hilpeyttä toi vesiallas tuossa päällä :)

 Terkuin täältä hankien keskeltä
Tiina :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti