perjantai 21. kesäkuuta 2013

Ystävyys :)

Kävin tänään ystävän luona, jonka kanssa synkkasi heti ensimmäisestä jutteluhetkestä alkaen. Tutustuimme minulle jo entisen työn kautta yli kymmenen vuotta sitten. Muistan varmaan lopun elämääni hänen ensimmäiset kommentit minulle: Terve Tiina, sinä siirryit meidän vuoroon, tervetuloa. Siitä lähtien on juttua piisannut, välillä todella fiksuja ja välillä ei jutuissa ole päätä ei häntää :D. Eli tyypillistä ystävien välistä keskustelua :D. Itse olen kerennyt vaihtaa työpaikkaa ja opiskella uuden ammatin, mutta ystävyytemme on sama.
Sain luvan napsaista muutaman kuvan hänen kotoaan (ulkokuvia), ja julkaista ne täällä blogissani. Ystäväni on myös intohimoinen sisustaja, ja makumme on samantyyliset. Molemmat hurahtaneet vanhaan, kulahtaneeseen ja ruosteiseen maalaisromantiikkaan. Hän on myös samainen ystävä, jonka kanssa teen ikimuistoisia reissuja ympäri suomenniemen (uusi reissu jo tiedossa, jei).
Yhdessä kuvassa näkyy vanha laivalyhty, jonka voisin omallekin kuistille ottaa ;)


Täällä meillä kotona jatkuu muutostyöt, tällä kertaa ulkona ja niiden pariin palataan juhannuksen jälkeen kuvien kera. Lapio ja talikko saavat huilata viikonlopun yli.
Huomenna pakataan lapset ja muut kamat autoon, auton keula kohti maaseudun ja mökin rauhaa ja nauttimaan keskikesän juhlasta. Toivottavasti vastarannalla palaa kokko kuten aikaisempinakin vuosina.

Oikein hyvää juhannusta kaikille.
Tiina

1 kommentti:

  1. Juu,kyllä ystävän kanssa jaettu ilo on moninkertainen ja sisustushöpötys samanhenkisen kanssa kivointa ajanvietettä,mitä tiedän :)
    Jussia vaan sullekin -Päivi-

    VastaaPoista